Nycklar och filter

Beställa nya nycklar

Behöver du nya nycklar till din lägenhet kontaktar du styrelsen via mejl så beställer vi. Enligt uppdaterade rutiner (från hösten 2021) från Byggbeslag och Bysmeden Lås (BBGruppen) i Kista behövs numera ett godkännande som styrelsen mejlar in via ett formulär. Beställaren hämtar sedan nyckeln i Kista och betalar där. Nyckeln tillverkas när beställaren väntar. Du behöver ha med dig en hyresavi (kan vara gammal) som underlag för ditt medlemskap i föreningen. Till styrelsen behöver du uppge de siffror som står på en av dina andra nycklar!

Nyckelbrickor (tagg)

Behöver du en ny ”tagg/blipp” kan du köpa den av styrelsen. Brickan kostar 100 kronor och beställes via mejl på styrelsen@brfstaben.se. Varje lägenhet får ha fyra taggar. Vid beställning får ni gärna uppge numera på de aktiva taggar som ni har – så avaktiverar vi de övriga (vilket är bra av säkerhetsskäl).

”Ingen reklam, tack” – postlådan

Vi strävar efter att ha enhetligt utformade budskap på våra postlådor. Det finns två budskap att välja mellan: ”Ingen reklam, tack” och ”Ingen reklam eller gratistidningar, tack”, om man inte önskar erhålla något av detta. Vi önskar även få in alla boendenamn på namnraden. Vill ni byta något, skicka i så fall ett mejl.

Beställ filter

Föreningen har ett begränsat antal ventilationsfilter till salu. Ventilationsfiltren ska enligt uppmaning bytas ungefär varje år. Filtret finns att beställa online hos tillverkaren eller i mejl till styrelsen så använder vi det mindre lager vi har. Kostnaden är 100 kronor per filter och det debiteras på kommande hyresavier.